Általános nyilatkozat

Ez az oldal a PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o. részére lett létrehozva. A weboldal megtekintése nincs korlátozva. A PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o. felel az oldalai felépítéséért és azok tartalmáért, nem felel azonban azon oldalak tartalmáért és felépítéséért, amelyekre hivatkozik és amelyek nem képezik a tulajdonát.

A PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o. fenntartja a tartalom megváltoztatásának, az oldalak felépítésének és ezen általános feltételek változtatásának jogát.

Minden szöveg, kép, márka, adat és más információ a szerzői jogi törvény és az ehhez kapcsolódó rendelkezések részét képezi, ezzel egyúttal a PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o. tulajdonát, valamint a PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o.-val szerződött harmadik felek tulajdonát képezik. Bármilyen szöveg, kép, márka, adat és más információ felhasználása csakis a PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o. írásos beleegyezésével lehetséges.

Az oldal felhasználóinak minden személyi adatát a beleegyezésüket követve a PHARMAFOCUS HEALTHCARE s.r.o. kapja meg, amely csak azon célra használja fel őket, amelyekre (elérhetőség, kereslet, kérdések és válaszok) megkapta. A cég az adatokkal a személyi adatok védelméről szóló törvény szerint jár el.