Mumijo

MUMIJO Altai
Törések utáni ápolás
Immunrendszer megerősítése
Emésztőrendszer
Aranyér

​A termékről

A Mumijo egy természetes anyag, amely a gyantához hasonlít. Közép-Ázsiában már több ezer éve használják, ideje alatt pedig számos tudományos és orvosi kutatást végeztek rajta. Főbb összetevői közé tartoznak a huminsavak, az esszenciális aminosavak, B-vitaminok csoportja, valamint olyan anyagok, mint az illóolajok és a lipidek. A Mumijo képződése máig rejtély. A gyantaszerű anyagot Altaj hegyeiben gyűjtik, legfőképpen a magas huminsav tartalmának köszönhetően, számos jótékony hatása van - elsősorban az immunrendszerre, de ugyanígy a csontokra és az emésztőszervrendszerre is. D3-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Kalciummal, a normál csontozat fenntartásához.

Úgy tartják, hogy a Mumijo gyulladásgátló hatásai segítenek a sebek gyógyulásában. A Mumijót a régi Oroszországban Maumasil-nak nevezték, ami a követketkezőt jelenti: “az, ami a betegségek ellen véd”. Más területeken a Mumijo Shliajit vagy “Brogschaun” neveken ismert. Ezek az elnevezések a Mumijo eredetére utalnak és úgy fordíthatjuk őket, hogy “folyadékgyülem a hegyekből” vagy “olaj a hegyekből”. A Mumijo elsősorban Közép-Ázsia barlangjaiban és hasadékaiban lelhető fel, leginkább Altaj, a Himalája és a kazah hegyek térségében. Azokban az országokban, ahol megtalálható, a Mumijót gyógykészítményként használják már több ezer éve, Oroszországban pedig a gyógyszertárak egyik legfontosabb gyógyszere. A legjobb minőségű formája az úgynevezett "Arany Mumijo". Ez egy barna vagy világosbarna, gyantaszerű anyag, amelyet az Altaj-hegységben gyűjtenek. Ezt a minőségi anyagot használják a Mumijo Altai kapszulákban. Attól függően, hogy hol található, a Mumijónak más árnyalatai is léteznek, egészen a feketéig. A kapszulák fő előnye, hogy a vásárlók szívesen használják, mivel íztelenek, szagtalanok és könnyen lenyelhetők.

A múlt évszázad 50-es és 80-as éveiben kiterjedt kutatásokat folytattak a Mumijo gyógyszer terapeutikus felhasználását illetően, beleértve ebbe a Taskenti Egyetemen dolgozó Adyl Shakirow kutatását is.

A Mumijo összetevői

szervetlen anyagok

Ásványok

szerves anyagok

Huminsavak

Fulvosavak

Aminosavak (arányuk valamely esetekben meg kellene, hogy haladja a 20 százalékot)

Vitaminok

Olyan növényi kivonatok, mint pl.

Alkaloidák

Növényi zsírok

Esszenciális olajok

Viaszok

Polifenolok

Altaj természetes ereje az Ön immunrendszerének

A Mumijo egy természetes anyag, amely Közép-Ázsiában már több ezer éve ismert. Az Altaj hegység csúcsain található Mumijo Altai egy összetett természetes termék, amely növényi alapú és huminsavakat tartalmaz. A Mumijót évezredek óta használják és idejében tudományos orvosi kutatásokat végeztek rajta. Összetevői 32 kémiai anyagot tartalmaznak, 30 makró- és mikroelemet, megközelítőleg 10 különböző fém oxidot, 6 aminosavat és vitaminok egész sorát, mint például B vitaminokat és más fajta vitaminokat.

A “MUMIJO ALTAI” termék információi

PZN(DE): 16902495    PZN(AT): 5430432   Číslo konania (SK): VD/330/2023   OGYÉI(HU) notifikációs szám: 28334/2022
A tartalom nettó mennyisége: 24,18g/60 kapszula
Ajánlott adagolás: naponta 2 kapszula sok vízzel. 
Forgalmazó: Pharmafocus Healthcare s.r.o., Panorama City, Landererova 8, 81109 Bratislava

Zusammensetzung 2 Kapseln %NRV*
Mumijo 398 mg -
ebből huminsavak 12 mg -
Kalcium 200 mg 25%
Vitamin D3 14 µg 280%

*Nutrient reference values - Tápanyag referenciaértékek az EU előírásai szerint

A feltüntetett ajánlott fogyasztás nem léphető túl.
Kisgyermekektől távol tartandó. Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet. Fontos a kiegyensúlyozott étrend és egészséges életvitel.

Fontos kötelező információk az LMIV (EU) 1169/2011 számú előírása alapján - MUMIJO ALTAI