Rólunk

ALTAI PRODUKTE® - természetes alapú étrendkiegészítők. Vásárlóink természetes módon szeretnék megőrizni az egészségüket és életminőségüket. Termékeink számos hozzávalóit alkotják az Altaj térségéből származó növények, a további összetevőket pedig kizárólag a világ vezető gyártóitól szerezzük be, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik.

Számunkra az emberek jóléte és egészsége az első.

ALTAI PRODUKTE® termékeik természetes alapú étrendkiegészítők. Vásárlóink természetes módon szeretnék megőrizni az egészségüket és életminőségüket. Ehhez minőségi termékekkel járulunk hozzá - olyanokkal, amelyek elsősorban természetes alapanyagokból készülnek. Termékeink számos hozzávalóit alkotják az Altaj térségéből származó növények, az UNESCO világörökség részét képező “Altaj arany hegyei” térség közeléből. A további összetevőket kizárólag a világ vezető gyártóitól szerezzük be, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik.

 

A gyógyszergyártást illető nemzetközi normák (GMP / HACCP) betartásával garantáljuk a termékek állandó magas minőségét. Annak érdekében, hogy a minőséget illető elvárásainknak megfeleljünk, az ALTAI PRODUKTE® termékeit “gyógyszertári minőségben” gyártjuk az Európai Unióban.

Emellett csakis kizárólag gyógyszer nagykereskedők és csomagküldéssel is foglalkozó gyógyszertárakon keresztül kínáljuk őket Németországban, Szlovákiában és Ausztriában.